Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

posted on: 11 October 12

Sponsorfietstocht Stedelijk Gymnasium

Home » Alle berichten » Sponsorfietstocht Stedelijk Gymnasium

Vanmorgen is de sponsorfietstocht voor de Randolph Fellowship gestart. Tijdens deze tocht fietsen de leerlingen een route die langs (een deel van) de randgemeenten zal gaan waar de leerlingen vandaan komen. Zij hebben zich voor deze fietstocht laten sponsoren door onder andere hun familie. Na afloop van de tocht op donderdag, zal op vrijdag 12 oktober het totaalbedrag op de website van het Stedelijk Gymnasium Breda bekend worden gemaakt. Het bestuur van de Randolph Fellowship wenst alle leerlingen veel plezier tijdens het lustrum en héél veel succes tijdens de fietstocht!

Zie hier ook het bericht op de website van het Stedelijk Gymnasium: http://tinyurl.com/8b92op6

 

 

 

 

 

 

 

 

email

Comments are closed.

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.