Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

posted on: 29 April 16

Verslag terugkomdag Mundus College

Home » Alle berichten » Verslag terugkomdag Mundus College

Op 19 maart was het eindelijk zover: de langverwachte terugkomdag voor de kinderen van het Mundus College uit Amsterdam! Dé uitgelezen kans om elkaar weer te ontmoeten na een half jaar relatieve radiostilte. Stil hebben de kinderen in ieder geval niet gezeten tijdens het volle dagprogramma. Na een korte reünie voor het Centraal Station trapten we de dag af met een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Na een goed uur aan Amsterdams cultureel erfgoed, inclusief vele selfies aan boord, maakten wij aanstalten om richting de volgende boot te gaan: het Scheepvaartmuseum. De interactieve tour door de scheepvaart in de Gouden Eeuw en een expositie over de walvis vielen in het niet bij het grote schip waar de kinderen aan boord mochten! De piraten in de dop waren binnen de kortste keren omgedoopt tot volwaardige zeelieden. Gelukkig is niemand gekielhaald of van de loopplank geduwd, zodat de voltallige groep met een gerust hart de busreis terug naar school kon maken. De kinderen hebben een heerlijk dag gehad om op terug te kijken, de leiding vond sowieso een feest om iedereen weer een grote knuffel te kunnen geven. Tot snel lieve kids!

Stijn Derksen

email

Comments are closed.

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.