Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

posted on: 29 June 16

Randolph Fellowship Tourspel

Home » Alle berichten » Randolph Fellowship Tourspel

Beste Randolph Fellowship Tourspel- spelers,

Over 4 dagen gaat de Tour de France weer van start, dit jaar niet in Utrecht maar in Mont Saint-Michel. En dus is het weer de hoogste tijd voor het Randolph Fellowship Tourspel!! Dat maakt de maand Juli toch een heel stuk leuker en de Tour nog leuker om te volgen. In het afgelopen jaar hebben veel Nederlandse renners weer een mooie ontwikkeling doorgemaakt. We mogen wel weer wat verwachten van mannen als Mollema, Kelderman, Poels of Dumoulin in de tijdritten. Of gaat Dylan ons dit jaar ook verassen in de Tour. Wie wint de sprint dit jaar, Greipel, Kittel of dit jaar geen Duitse sprint zeges? Kan iemand op tegen de monsterploeg van Sky? Overleven de favorieten de eeste hectische week? Wie pakt de jongerentrui nu Quintana, Aru en Pinot om het echie mee moeten gaan doen…
Ook dit jaar spelen we weer voor de Randolph Fellowship, jullie inmiddels welbekend. Voor de laatste updates volg je de Fellowship op Facebook of kijk je op www.randolphfellowship.com

Het Tourspel is een online spel, waarin je zelf een ploeg samenstelt waarmee je iedere etappe punten scoort. Het kost slechts 15 min. om jezelf in te schrijven en mee te spelen. Volg de volgende stappen:
1.    Ga naar https://www.worldcyclingstats.com/games/tour-de-france/nl/
2.    Login met je gegevens van afgelopen jaar, of maak een account aan.
3.    Selecteer de renners van jouw Tourploeg en bepaal jouw winnaars van de verschillende truien in, tot en met de verwachte eindtijd van de winnaar in Parijs.
4.    Ga daarna naar de volgende link om mee te spelen met het Randolph Fellowship Tourspel: www.worldcyclingstats.com/games/tdf/nl/league/2016/615/join/FNAZEE0W

Let op; je moet ingelogd zijn om mee te kunnen spelen met het Randolph Fellowship Tourspel, ga dan pas naar bovenstaande link!

Afrekening (= sponsoring Stichting Randolph Fellowship):

We vragen je het bedrag over te maken op basis van je eindklassering in het Tourspel (maximaal € 20,- per deelnemer)
De winnaar maakt €1,- over, de nummer 14 in het eindklassement €14,- etc. etc.
Dit bedrag kan je na afloop van de Tour de France overmaken op rekeningnummer:
NL23ABNA0616759223 t.b.v. het Randolph Fellowship, o.v.v. je voor- en achternaam en TOURSPEL
Schrijf je in!

Inschrijven en meespelen kan nog tot uiterlijk zaterdagochtend! Stuur deze uitnodigingsmail door naar alle vrienden en familie, die straks ook 3 weken aan de buis gekluisterd zitten. En wees gerust….

“Parijs is nog ver”

Christiaan Mourik & Daan van Duin

email

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.