Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

posted on: 1 August 16

Nieuw bestuur Randolph Fellowship – Wie is Wie

Home » Alle berichten » Nieuw bestuur Randolph Fellowship – Wie is Wie

Mijn naam is Tessie van Hellenberg Hubar, ik ben 26 jaar, kom uit Breda en woon in Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik druk bezig met het afronden van mijn master klinische neuropsychologie. Daarnaast hockey ik, verslind ik boeken (wat mijn vrienden maar stoffig vinden) en ben ik al 3 jaar pogingen aan het wagen om mezelf gitaar te leren spelen Voordat ik naar Amsterdam kwam heb ik 6 jaar in Groningen gezeten, waar ik naast mijn smaakpapillen ook een liefde voor karaoke heb ontwikkeld. Toen er in de RF nieuwsbrief van 2013 een oproep gedaan werd voor kampleiders voor het eerste RF kamp was ik meteen enthousiast. Met Gijs en Dirk heb ik met veel plezier dit eerste kamp georganiseerd en vanaf dat moment was ik verkocht. De zomerkampen zoals ik ze als kind heb mee mogen maken waren altijd een groot feest. Mooi vond ik het dan ook dat ik nu bij kon dragen aan zo’n geluksmoment voor andere kinderen. Kinderen die het heel wat meer kunnen gebruiken dan ik destijds! Binnen het organiseren van de eerste drie kampen bestond mijn taak voornamelijk uit het contact met scholen en kampleiding. Momenteel ben ik voorzitter van de Fellowship.

Hoi! Mijn naam is Dirk Sandkuyl. Ik woon in Amsterdam en in het dagelijks leven werk ik bij Nestlé. In 2015 ben ik toegetreden tot het bestuur van de Randolph Fellowship als penningmeester. In 2014 is het eerste RF kamp georganiseerd. Mede door de positieve ervaringen die ik als lid van de kampleiding toen heb opgedaan, voel ik me heel betrokken bij de stichting. Ik ben er trots op dat ik als bestuurslid kan helpen bij het realiseren van de doelstellingen van de fellowship! Ik hoop u in de toekomst op één van onze evenementen te mogen ontmoeten!

Blond haar, blauwe ogen, en nou niet bepaald een gelijkenis met Randolph en z’n donkere haren en ogen. Toch ben ik zijn zusje Victorine Sandkuyl en zo ben ik natuurlijk bij de Randolph fellowship terecht gekomen. In de eerste jaren van de Fellowship deed ik graag mee aan alle georganiseerde activiteiten en ik ben donateur vanaf het eerste uur, maar nu als bestuurder zet me ik me actief in voor deze stichting. Dit om twee redenen. Ten eerste vind ik het belangrijk om Randolphs naam levende te houden, ik wil en kan hem nooit vergeten en ik vind het een mooi idee dat zijn naam nu aan deze stichting is verbonden. Ten tweede vind ik het doel waarmee de stichting nu bezig is, het verbinden van bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar met als doel elkaar te versterken, oprecht een heel mooi doel waar ik volledig achter sta. Vanaf nu zal ik iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de fellowship. Wat ik verder nog doe? Sinds het afronden van mijn studie Journalistiek werk ik als redacteur in de reisindustrie. In mijn vrije tijd heb ik roeiles, jaag ik graag op Pokémons en probeer ik mijn klaverjas-skills te verbeteren.

Mijn naam is Gijs Millaard en sinds 2014 bij de Randolph Fellowship. Vanuit mijn enthousiasme voor kampen, vroeger als kind en later als leiding, ben ik betrokken geraakt bij de organisatie van het eerste Randolph Fellowshipkamp. Ik vind het dan ook leuk om kinderen op een normale, gezonde manier de tijd van hun leven te geven. Nu ik in het bestuur zit, hou ik mij vooral bezig met de organisatie van evenementen als de pubquiz en geef ik tips en tricks aan nieuwe kampleiding. Vanuit mijn evenementenfunctie wil ik iedereen alvast attenderen op het waanzinnige RF-feest dat in het najaar van 2017 zal gaan plaatsvinden. In het dagelijks leven werk ik bij Deliveroo waar ik ervoor moet zorgen dat alle fietsbezorgers met een welgemeende klantvriendelijke glimlach hun werk doen.

Ik ben Inez Maessen. Zoals vele wegen naar Rome leiden, kwam ik ook via verschillende wegen bij de Randolph Fellowship terecht. Een van deze wegen was via mijn werk bij Big Brothers Big Sisters Amsterdam. Hier hou ik mij bezig met het vinden en begeleiden van duurzame mentorrelaties tussen kinderen in armoedesituaties en vrijwilligers. De ervaringen uit mijn werk zet ik graag in voor de Randolph Fellowship! Meer over mij? Ik ben 27, woon nu 10 jaar in Amsterdam, heb pedagogische wetenschappen gestudeerd aan de UvA, ben verslaafd aan Blendle, ga een gevaarlijke pot klaverjas nooit uit de weg en kan mezelf kwijtraken op Marktplaats. Voor de Randolph Fellowship heb ik de wens dat we kinderen/jongeren en studenten aan elkaar blijven verbinden, zodat ze van elkaar kunnen leren en vooral met elkaar blijven lachen.

email

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.