Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

posted on: 20 October 16

Derde RF-pubquiz weer groot succes

Home » Alle berichten » Derde RF-pubquiz weer groot succes

 

 

 

 

 

 

 
Terwijl in het hoge noorden het vierde RF-kamp in volle gang was, was het op 29 september weer hoog tijd voor een RF-Pubquiz in Amsterdam. Het was alweer de derde editie van dit fenomenale spektakel! Waar het tot die week leek alsof de zomer het hele jaar zou gaan duren en men liever in de zon op het terras zat dan binnen bij een pubquiz, waren de weergoden ons gunstig gezind. Want de herfst was weer begonnen (het is en blijft Nederland) en dat betekende een volgepakte zolder van De Sluyswacht.

Met maar liefst twaalf teams aanwezig kon de grote gamenight beginnen. Onze favoriete quizmasters Nils en Gijs maakten ons enthousiast met een spannende inkomronde, waarbij bekende paarden moesten worden herkend. Daarna volgden rondes als ‘Wat betekent deze afkorting?’, ‘Sportzomer luisterfragmenten’ en ‘Algemene kennis’. De rivaliteit was groot, er werd her en der wat afgekeken bij de buren (of course) en het bier vloeide rijkelijk.

Toch kon er aan het eind van de avond maar één winnaar zijn. Het was uiteindelijk Team Deliveroo die er met de winst én RF t-shirts vandoor ging, gefeliciteerd! Het was weer een geslaagde avond, bedankt voor jullie komst en we hopen iedereen weer bij de volgende pubquiz te zien!

email

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.