Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

posted on: 3 June 17

Maria, Maurits, Susmita en Nizaet over het vijfde RF-kamp!

Home » Homepagina » Maria, Maurits, Susmita en Nizaet over het vijfde RF-kamp!

Half mei 2017 vond alweer het vijfde RF-kamp plaats. Voor dit kamp zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met het Montessori College Oost uit Amsterdam. Zowel de leiding als de leerlingen zijn razend enthousiast over het kamp. Lees hieronder hoe de leerlingen het vonden!

 

Maria

 

Ik ben Maria ik zit op het Montessori College Oost. Wij waren op een heel leuke kamp met mijn klas en nog drie klassen. Eerste dag op kamp was heel leuk. We hebben spelletjes gespeeld en we hebben lekker pasta gegeten maar de tweede dag was de leukste. We waren bijna de hele dag buiten aan het spelen en er waren grote ballon en sommige mensen gingen in de kanaal springen. Het was super leuk. Wij hebben heel leuke dagen gehad. De tweede avond hebben wij talentenavond gehad en twee jongens van de leiding waren zoals meisjes gekleed.

 

Maurits

 

Hoi, ik ben Maurits en ik heb ook meegemaakt de kamp vanaf 15 tot 17 mei in Werkhoven. We zijn met de bus naar daartoe gegaan. Het rit duurde ongeveer een uurtje. Ik heb activiteiten gedaan zoals voetballen, basketbal, volleybal enzovoorts. Wat ik erg leuk vond was de disco en ook de begeleiders. Ze waren vriendelijk en ook aardig. Ik zal het wel aanraden aan andere leerlingen omdat het beter is dan op school blijven, meer gezelligheid en ook sociaal. Daarmee kan je meer vrienden maken.

 

Susmita

 

Ik ben Susmita. Ik zit in een 16+ schakelklas op het Montessori College Oost. Wij zijn van 15 tot 17 mei op kamp gegaan in Werkhoven. We waren met 45 leerlingen, 3 docenten en grote groep leiding geweest. Wij gingen daar met een grote bus. Toen we daar gingen, hebben de leiding ons geholpen om onze koffer uit de bus te halen. Dan hebben wij met de leiding kennisgemaakt. Daarna hebben ze ons in groepjes gedeeld. Ik was in rood groep met leuke en aardige leiders (Pip en Tim). En op die dag hebben wij veel spelletjes gespeeld. De luchtkussen was het beste en gezellig. En er was ook disco op die dag en het was echt leuk. Wij gingen dansen, zingen met allemaal. De tweede dag was ook erg leuk. We hadden lekker gegeten en ook gespeeld. Wij hadden bonte avond gehad en het was echt grappig en gezellig ook. Wij gingen zingen met de leiding. Ze hebben liedjes over Henry (kip) zelf verzind en gezongen. En op 17 mei waren we teruggekomen maar ik wilde niet komen. Het was echt gezellig met de leiding en vrienden. Ik zou nog een keertje gaan als ik gelegenheid krijg.

 

Nizaet

 

Hallo, ik ben Nizaet Salieva zit op het Montessori College Oost  uit S-28.

Wij gingen met de klas 3 dagen op kamp.  Dat was van 15 tot en met 17 mei.

We waren met 45 leerlingen  dat zijn vier klassen en  drie docenten.  We gingen met de koffers  in de bus, onderweg duurde half uurtje. Wij waren in Katteveld dicht bij Utrecht. Eerste dag gingen we eerst op de banken zitten en even kennismaken met de leiding en even water drinken. Daarna gingen we naar ons kamer even onze koffers daar neer zetten.  Daarna hebben de leiding  ons T-shirts uitgedeeld  met verschillenden kleuren. We waren in 5 groepjes  ingedeeld , groen rood, blouw, grijs,  en oranje. Elk groep had en teamleider en had ook  activiteiten moeten doen. En om 19 gingen we eten. We hebben lekker pasta gegeten. En daarna om 23 gingen we party tot 2 uur  s’ nachts.

De volgende dag waren we natuurlijk een beetje moe we gingen tot 10 uur slapen. Daarna gingen we ontbijten.  Daarna gingen we weer buiten spelletjes spelen met de groepjes. We hebben ook wedstrijdje gedaan tegen twee groepjes.  Op de luchtkussen  moesten we opklimmen en wie de eerste was die dat ging opklimmen was de winnaar zo ging de spel door.

Later gingen we naast het kampvuur zitten en gezellig zingen praten verhalen vertellen en een beetje grapjes maken met elkaar. Dat vond ik fantastisch.  We hadden ook daarna nog een bonte avond dat was het leukste. We moesten voor dat iets bedenken. Bijvoorbeeld iets grappigs bedenken zingen rol spel doen  of dansen. Heel veel van ons hebben dat gedaan. Ik ging dansen en zingen. Anderen gingen grappig doen met elkaar dansen en zo. En de laatste dag moesten we vroeg opstaan alles opruimen en schoonmaken en ten slot kwam de bus ons weer ophalen en naar Amsterdam brengen.

Ik zal dat nooit vergeten. Het was super leuk. Ik wil graag nog een andere keer met jullie op kamp gaan.

email

Comments are closed.

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.