Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

posted on: 19 February 19

“In dit kamp was ik echt heel blij” – Nancy

Home » Homepagina » “In dit kamp was ik echt heel blij” – Nancy

In het jaar 2018 heeft de Randolph Fellowship twee leuke kampen opgezet! Maar geloof ons niet op onze blauwe ogen hoor…. Lees daarom hieronder het verhaal van Nancy.

Elke kind droomde eens om iets leuks, spannends of gezelligs in zijn leven te doen. Ook droomde ik toen ik heel klein was om naar een kamp te gaan, veel van mijn vrienden gingen wel met de school, maar dat kon ik niet doen. Mijn ouders zeiden altijd dat het gevaarlijk is en dat ik niet alleen kan gaan, omdat er oorlog is. Daarom ging ik nooit naar een kamp. Maar eindelijk kwam deze dag en probeerde ik deze ervaring. Dit kamp is alleen voor schakelklassen en elk jaar wordt het weer georganiseerd. En dit jaar konden wij en een andere klas naar het kamp gaan.  En het was echt heel mooi en gezellig en ik ben heel blij dat ik naar dit kamp ging.

Activiteiten

Elke kind droomde eens om iets leuks, spannends of gezelligs in zijn leven te doen. Ook droomde ik toen ik heel klein was om naar een kamp te gaan, veel van mijn vrienden gingen wel met de school, maar dat kon ik niet doen. Mijn ouders zeiden altijd dat het gevaarlijk is en dat ik niet alleen kan gaan, omdat er oorlog is. Daarom ging ik nooit naar een kamp. Maar eindelijk kwam deze dag en probeerde ik deze ervaring. Dit kamp is alleen voor schakelklassen en elk jaar wordt het weer georganiseerd. En dit jaar konden wij en een andere klas naar het kamp gaan.  En het was echt heel mooi en gezellig en ik ben heel blij dat ik naar dit kamp ging.

Regels

Er waren ook regels, maar eigenlijk waren ze niet zo slecht voor mij. Wij moesten daar onze telefoon inleveren en dan krijgen we het alleen maar twee keer per dag. Eigenlijk was dat beter voor mij, zonder telefoon konden we meer samen zitten, praten en spelen. Ook moesten wij om twaalf uur slapen, maar natuurlijk zaten alle meisjes te kletsen en te spelen. En niemand sliep op tijd. ‘s Nachts was het echt gezellig, we hebben samen gepraat en samen gespeeld.

Disco

En natuurlijk wilden wij het kamp met een leuke ding af scheiden, daarom hebben wij allemaal mooie kleren aangekleed en gingen wij naar de disco. Die was beneden in een klein zaaltje. Daar hebben we veel gedanst en het was heel gezellig met allerlei mooie kleuren in de zaal. Ook kan elke persoon een briefje aan iemand anders schrijven om afscheid te nemen, of iets leuk tegen hem of haar te zeggen. Ik heb ook voor veel mensen geschreven en kreeg ik ook veel mooie briefjes terug. We dansten tot twaalf uur, dan was het klaar, maar wel heel erg mooi.

Voor mij was dit kamp echt heel gezellig, ik had veel plezier en ik wilde dat het niet eindigen. We hebben allerlei activiteiten gedaan, In dit kamp was ik echt heel blij. Ik heb het kamp en de studenten die alles voor ons maakte gemist. Ik hoop dat ik ze nog een keer kan zien.

Groetjes,

Nancy

 

email

Comments are closed.

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.