Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

Koop een T-shirt

Home » Wat kan jij doen? » Koop een T-shirt

 

 

 

 

 

Wilt u de Randolph Fellowship graag steunen en daar iets voor terug? Of wilt u aan iedereen laten zien dat u een 'fellow' bent van de Randolph Fellowship? Bestel dan hier zo'n geweldig speciaal door en voor de Randolph Fellowship ontworpen T-Shirt.

Met het invullen en verzenden van dit formulier machtig ik Stichting Randolph Fellowship om ter verkrijging van 1 of meerdere t-shirt(s) het voor aanschaf benodigde bedrag (=aantal x 20euro) van mijn rekening af te schrijven. Het totaalbedrag komt volledig ten behoeve aan het bereiken van de doelstellingen van Stichting Randolph Fellowship, te weten in eerste instantie het Randolph Institute in Sri Lanka. Na ontvangst van de betaling, ontvangt u uw bestelde t-shirt(s) per post op het door u aangegeven adres.

captcha
Herhaal bovenstaande tekst:

email

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.