Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

Zelf een evenement organiseren

Home » Zelf een evenement organiseren

Zou jij graag een eigen actie op willen zetten om fondsen en/of middelen te werven voor de Randolph Fellowship? Er zijn talloze mogelijkheden een steentje bij te dragen aan ons project. Graag verzoeken wij u uw actie per e-mail aan ons te melden. Wij zullen spoedig daarna contact met u opnemen om te overleggen hoe uw initiatief het beste resultaat kan opleveren!

Neem ook eens een kijkje bij eerdere evenementen om te zien wat voor projecten en evenementen er eerder zijn georganiseerd.

Voor ideeën en suggesties kunt u contact met ons opnemen via info@randolphfellowship.com.

email

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.