Doel


Stichting Randolph Fellowship is een organisatie van jongeren voor jongeren. De Fellowship heeft ten doel de herinnering van Randolph Sandkuyl levend te houden door vanuit zijn naam bedeelde en minder bedeelde jongeren aan elkaar te verbinden met als doel elkaar te versterken, door wederzijds begrip en coaching.

Eerdere evenementen

Home » Evenementen » Eerdere evenementen

Hieronder vind je een overzicht van eerdere evenementen, georganiseerd om een bijdrage te leveren aan de Randolph Fellowship.

RF-Kamp V
15/17-05-2017
Voor de tweede keer hebben we een geslaagd kamp in het voorjaar georganiseerd. Samen met een hele enthousiaste leiding hebben leerlingen van het Montessori College Oost uit Amsterdam een hele leuk tijd op de hei van Bunnik gehad.

RF-Kamp IV
28/30-09-2016
Met de leerlingen van het Mundus College in Amsterdam-West is het altijd feest, dus gingen ze weer mee op kamp met de Randolph Fellowship. Een geslaagde derde editie vond plaats in het noorden van het land.

RF-Pubquiz III
29-09-2016
Terwijl de leerlingen van het Mundus College aan het genieten waren op kamp, lieten de vrienden van de Randolph Fellowship zich weer verrassen door de moeilijke vragen op alweer de derde editie van de RF-Pubquiz!

Tourspel VI
Zomer ’16
Voor de zesde keer op rij organiseerden trouwe RF- én wielrenfans Christiaan Mourik & Daan van Duin weer het enige echte Randolph Fellowship Tourspel. Uit alle wielerploegen moest iedere deelnemer wederom 15 wielrenners selecteren voor in zijn eigen tourteam. Daarnaast hadden voorspellingen over de winnaars van de verschillende klassementen en een voorspelling over de eindtijd van de gele truidrager ook invloed op de einduitslag.

RF-Kamp III
30/31-05 en 1-06-2016
Ditmaal niet in het najaar, maar in het voorjaar organiseerden wij alweer het derde RF-kamp. Dit keer gingen de leerlingen van het Waterlant College IJdoorn uit Amsterdam-Noord mee met de RF-leiders voor een geslaagd kamp in de bossen van Veldhoven.

RF-Pubquiz II
18-02-2016
De hersens werden gekraakt om de moeilijke vragen tijdens de tweede editie van de RF-Pubquiz goed te beantwoorden. Maar liefst dertien teams streden om de eretitel in Café de Sluyswacht.

RF-Kamp II
15/17-09-2015
Na het succes van het eerste RF-kamp zijn de enthousiaste RF-leiders weer op kamp geweest met scholieren van het Mundus College in Amsterdam-West. Ditmaal hebben ze drie dagen doorgebracht op Terschelling.

RF-Pubquiz I
03-09-2015
Een nieuw initiatief binnen de Randolph Fellowship, een heuse pubquiz! De opkomst is groot, de vragen zijn lastig, maar het is vooral gezellig!

Tourspel V
Zomer ’15
Traditiegetrouw vond ook deze zomer weer het Randolph Fellowship Tourspel plaats. Net als voorgaande edities moest iedere deelnemer 15 wielrenners selecteren voor in zijn eigen tourteam. Daarnaast hadden voorspellingen over de winnaars van de verschillende klassementen en een voorspelling over de eindtijd van de gele truidrager ook invloed op de einduitslag.

RF-kamp I
1/3-10-2014
Van 1 t/m 3 oktober is het eerste RF-kamp georganiseerd, door studenten voor scholieren van het Mundus College in Amsterdam-West.

Triatlon Coast to Coast in Schotland
14-09-2014
Fellow Pieter Asselbergs heeft de triatlon Coast to Coast in Schotland volbracht (170 km!) voor de Randolph Fellowship. Een waanzinnige prestatie!

Tourspel IV
Zomer ’14
Ook de afgelopen editie van de Tour de France hebben wielrenners, liefhebbers, belangstellenden en wielerfanaten meegespeeld met het Randolph Fellowship Tourspel. Uit alle wielerploegen moest iedere deelnemer 15 wielrenners selecteren voor in zijn eigen tourteam. Daarnaast hadden voorspellingen over de winnaars van de verschillende klassementen en een voorspelling over de eindtijd van de gele truidrager ook invloed op de einduitslag.

Tourspel III
Zomer ’13
Ook de afgelopen editie van de Tour de France hebben wielrenners, liefhebbers, belangstellenden en wielerfanaten meegespeeld met het Randolph Fellowship Tourspel. Uit alle wielerploegen moest iedere deelnemer 15 wielrenners selecteren voor in zijn eigen tourteam. Daarnaast hadden voorspellingen over de winnaars van de verschillende klassementen en een voorspelling over de eindtijd van de gele truidrager ook invloed op de einduitslag.

Fietstocht en flashmob Stedelijk Gymnasium Breda
12-10-2012        
Ter ere van het 125-jarige lustrum van de oude school van Randolph, het Stedelijk Gymnasium Breda, hebben circa 700 leerlingen gefietst voor de Randolph Fellowship. Zij hebben zich hiervoor laten sponsoren en tijdens een flashmob op de Grote Markt in Breda hebben zij het opgehaalde bedrag van ruim 11.000 euro bekend gemaakt. De Randolph Fellowship is hier héél erg blij mee!

Triatlon Iron Bask
08-09-2012     
Op 8 september jl. heeft een groep fellows deelgenomen aan de triatlon van Biarritz in Zuid-Frankrijk. Deze Iron Bask houdt in: 2,5 km zwemmen in de Atlantische oceaan, 100 km fietsen in de voeten van de Pyreneeën en 21 km hardlopen op een sterk glooiend terrein.  De groep heeft waanzinnig hard getraind voor deze sportieve uitdaging en het is ze gelukt! En door middel van sponsoring hebben zij ook nog eens een waanzinnig mooi bedrag opgehaald voor de Randolph Fellowship.

Tourspel II
Zomer ’12          
Ook de afgelopen editie van de Tour de France hebben wielrenners, liefhebbers, belangstellenden en wielerfanaten meegespeeld met het Randolph Fellowship Tourspel. Uit alle wielerploegen moest iedere deelnemer 15 wielrenners selecteren voor in zijn eigen tourteam. Daarnaast hadden voorspellingen over de winnaars van de verschillende klassementen en een voorspelling over de eindtijd van de gele truidrager ook invloed op de einduitslag.

Benefietconcert III
27-05-2012      
Op 27 mei 2012 werd alweer de derde editie van het benefietconcert in De Republiek in Bloemendaal georganiseerd. Met optredens van onder andere Do, Chris Zegers, Dewi en Charly Luske was deze avond wederom een groot succes.

Advolympics
20-08-11            
De 18 grootste advocatenkantoren trokken ten strijde op SV RAP dat voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een waar strijdtoneel. Slagen werden uitgevochten op de voetbal-, hockey-, en trefbalvelden. De strijd om de titel ‘Beste Advocatenkantoor 2011′ werd uiteindelijk beslist op de stormbaan, waarna de strijdbijl snel werd begraven tijdens het feest… De opbrengsten van de loterij ‘s avonds zijn gedoneerd aan de Randolph Fellowship.

Tourspel I
Zomer ’11          
Gedurende de afgelopen editie van de Tour de France hebben 32 wielrenners, liefhebbers, belangstellenden en wielerfanaten meegespeeld met het Randolph Fellowship Tourspel. Uit alle wielerploegen moest iedere deelnemer 15 wielrenners selecteren voor in zijn eigen tourteam. Daarnaast hadden voorspellingen over de winnaars van de verschillende klassementen en een voorspelling over de eindtijd van de gele truidrager ook invloed op de einduitslag.

Benefietconcert II
12-06-11
Ook de tweede editie van  het benefietconcert in De Republiek in Bloemendaal is een daverend succes geworden. Optredens waren er van DJ Knak, The Hope Dealers, Phoenix Funk Foundation, Dewi, PIET en Suzy Q.

Ringvaart Regatta III
05-05-11            
Dit jaar werd er voor de derde maal 100km geroeid voor de Randolph Fellowship. Dit jaar bestond het team uit Utrechtse studenten.

Amstel Gold Race
14-04-11            
Tien sportievelingen fietsten 150km voor de Randolph Fellowship tijdens deze racetocht.

Marathon van Parijs
10-04-11            
Acht vrienden van de Randolph Fellowship renden de marathon van Parijs.

Winterfooienpot De Berghut
Winter ’11
De Oostenrijkse Berghut doneerde haar winterfooienpot aan de Randolph Fellowship.

Alternatieve elfstedentocht Weissensee
04-02-11            
Na maanden van voorbereidingen, hebben vier helden de alternatieve elfstedentocht Weissensee geschaatst.

Ringvaart Regatta II
12-05-11        
Tijdens deze editie van de 100km roeiwedstrijd deden Utrechtse studenten mee voor de Randolph Fellowship. Voorafgaand aan dit evenement organiseerden zij op vrijdag 23 mei 2011 een roei sponsor avond.

Van Puffelen rent Marathon van Amsterdam
17-10-10  
De crew van café Van Puffelen in Amsterdam heeft de marathon van Amsterdam gerend en vervolgens een borrel georganiseerd voor de Randolph Fellowship.

Benefietconcert I
23-05-10  
De eerste editie van het benefietconcert in De Republiek was een daverend succes. Optredens waren er van onder andere Chris Zeegers, Abel en DJ Dennis van der Geest.

Utrechtse studentendag van Lamento (Veritas)
23-05-10  
De Utrechste studentenvereniging Veritas besloot dit jaar voor Lamento de Randolph Fellowship als goede doel te kiezen.

Ringvaart Regatta I
08-05-09    
Voor de eerste keer roeiden vrienden van de Randolph Fellowship 100km, met als slogan ‘Roeien voor een thuishaven’.

 

email

Media

Over ons

In 2006 komt Randolph Sandkuyl, toen 21 jaar, door een ongelukkige val op Sri Lanka om het leven. Ter nagedachtenis van hun zoon hebben de ouders van Randolph, Randolph Fellowship opgericht. Na een project in Sri Lanka richten we ons sinds het najaar van 2012 op het realiseren van vakantiekampen in Nederland. De kampen zijn bedoeld voor jongeren uit een sociaal en/of economische achtergestelde situatie en worden georganiseerd door studenten. Tijdens het kamp is alles gericht op het hebben van plezier en het opbouwen van vertrouwen. In de dagen voorafgaande het kamp en na het kamp zullen student en jongeren zich samen richten op ontwikkeling. Dit kan op verschillende manier plaatsvinden waarbij de behoeftes van de jongeren centraal staan.

Randolph Fellowship is een stichting van jongeren voor jongeren.